Bedrijfsuitje Eindhoven georganiseerd

13/03/2014 18:04

Als je voor de eerste keer Bedrijfsuitje Eindhoven gaat organiseren dan is het goed dat je eerst gaat polsen wat mensen ervan verwachten. Willen ze elkaar leren kennen, willen ze samenwerken, mag het sportief zijn en liever binnen of buiten? Het is goed dat je gaat bekijken wat de mensen willen en dit kun je checken door voorafgaand in gesprek met de mensen te gaan of je laat een vragenlijst rondgaan. Hierop kunnen anderen dan ideeën kwijt en dit kan je weer inspireren om een leuk uitje te regelen voor je team. Je kunt ook terug in de tijd gaan, zijn er al eens Bedrijfsuitje Eindhoven georganiseerd en hoe zijn die in de smaak gevallen? Er moet natuurlijk ook gekeken worden naar het budget, als je eens per jaar een personeelsuitje Einhdoven regelt kun je groter uitpakken dan wanneer je bijvoorbeeld vier keer per jaar iets samen wilt doen.

Denk daarbij aan een dinerspel (wellicht heeft het bedrijf zelf de ruimte binnen), een quiz, karten, citygame, een feestavond enz. Het hoeft namelijk niet altijd duur te zijn en dit is ook wat je merkt als je de verwachtingen van mensen gaat polsen. Zij willen iets wat leuk is en waarbij ze elkaar leren kennen. Het hoeft van hen niet duur te zijn, maar ze vinden het vaak wel leuk als zij wat origineels gaan doen op de betreffende dag. Het kan dan ook een uitje zijn dat totaal los staat van je werk.

Dit wordt het Bedrijfsuitjes Eindhoven van het jaar

Ken je budget. Begin op tijd met regelen, vooral als je een ruimte moet reserveren doe dat ruim op tijd. Dan zorg jij dat dit het bedrijfsuitje van het jaar wordt. Jij wilt toch ook dat je collega’s met elkaar een fijne dag gaan beleven? Dan is het nu aan jou om te beginnen met het volgende:

-       Maak een selectie van mogelijke Bedrijfsuitjes Eindhoven

-       Bekijk het budget

-       Noteer het aantal deelnemers

-       Pols de dagen dat je het bedrijfsuitje kunt regelen

-       Pols wat de verwachtingen zijn

-       Maak de keuze of je zelf een bedrijfsuitje gaat regelen of dat je het geheel laat regelen.

Je kunt offertes aanvragen bij verschillende organisaties zodat je een beeld hebt van de kosten. Wellicht kun je als je offertes hebt met leuke ideeën nog eens bij de manager aankloppen en bekijken wat de mogelijkheden zijn. Benadruk dan nogmaals de voordelen. Erg veel mensen zien in dat Bedrijfsuitje Eindhoven echt de moeite waard zijn. Samenwerken in een organisatie lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet en daarom moet hier continu aandacht aan worden besteed. De bedrijfsuitjes zijn meer dan een dagje uit voor het personeel.