de gokken op voetbal te krijgen

01/08/2014 11:26

De gele trui en gokken op voetbal zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Het idee van het dragen van een leiderstrui is in 1919 in het leven geroepen toen deze na de tiende etappe voor het eerst uitgereikt werd aan Eugène Christophe die deze etappe won. De kleur geel is geen toeval, l’Auto (de krant die de ronde van Frankrijk organiseerde) werd gedrukt op geel papier. Naast de gele trui zijn er heden ten dage ook de groene, witte en bolletjes trui; maar toch is de gele trui kenmerkend voor favorieten in de Tour de France.

 De waarde van de gokken op voetbal

Voor veel renners die meerijden met de gokken op voetbal is het een doel op zich geworden om de gele trui te kunnen dragen. Zeker in de eerste week van de tour worden er op sommige momenten zelfs afspraken gemaakt wie de gele trui zal dragen. In dit geval betreft het wel een aantal rijders die een voorsprong hebben op het peloton. Het parcours is in de eerste weken nog vlak en mede daardoor zijn de tijdsverschillen klein, hierdoor is het voor veel renners het kunnen dragen van de gele trui haast belangrijker geworden dan het winnen van gokken op voetbal.

Vooral omdat in de eerste week iedereen de gele trui kan behalen. De gebruiker kan informatie over de gokken op voetbal te krijgen en ook meer imortant deatil over favorieten tour de france. U kan effectiever en informatieve informatie uit dit artikel te vinden. En beide van deze diensten zijn echt belangrijk voor de gebruikers.